Går det godt.

onsdag den 17. august 2011

Tistrup Skole News 17.08.11..















Klik på billedet

Eleverne på Tistrup Skole begyndte i dag - en uge senere end nogle af naboskolerne. Til gengæld har de en kortere juleferie i januar, så alt i alt har eleverne 200 skoledage på et skoleår ligesom alle andre skoler. 
Lærere og pædagoger har i sommerferien været på kursus i SAIS - systemisk analyse i skolen - for at blive bedre til at inkludere alle elever. Hvad det nærmere betyder, får forældrene en indføring i på forældremøderne i uge 36.
Alle ansatte havde tirsdag aften d.16.08 et kursus i brandslukning og førstehjælp. Det var også et knaldgodt kursus, hvor alle blandt andet prøvede at bruge vores brandslukningsudstyr. 
Den gode historie i SFO er, at der var over 150 ansøgere til 1 fast og 2 tidsbegrænsede stillinger. Vi valgte Linda Højbjerg, Brian Jensen og Margit Hansen. Margit spillede allerede til første morgensamling, så det tegner godt!
Næstsidste nyhed herfra er, at Absalon, som er fritidstilbuddet for børn med generelle indlæringsvanskeligheder, er blevet integreret i SFO-Lærkereden. Der er i øjeblikket tilmeldt 8 børn, som på denne måde får flere muligheder for kammeratskaber. Derudover har vi så god plads, at vi har indrettet et af lokalerne i pavillonen ud mod P-pladsen som et pusterum for de børn, der har behov for det, også børn fra Lærkereden.
Til slut en kommentar til ranglisten af skoler: Hvis en skole kan være nr. 1 det ene år og nummer over 1000 det andet, har man lov til at undres. Det ændrer ikke ved, at vi til enhver tid vil analysere resultaterne for at undersøge, hvor vi kan gøre det bedre. 

Karen Bloch
Skoleleder

Ingen kommentarer:

Send en kommentar