Går det godt.

lørdag den 13. august 2011

Gadekampe i Tistrup..









Klik på billedet..

Artikel af Tonni Storm Nikolajsen..

Lørdag den 13-08 var der gadekampe i Tistrup, der blev dystet i flere discipliner.
Der blev dystet i petanque, sækkeløb, goalball (blindbold) samt kongespil.
Følgende gader deltog: Bøgevej/Lærkevej, Engvej, Toften, Vestervang, Møllegade og Birkevej, der var deltagere i alle aldre, og der blev kæmpet i alle discipliner.
Bøgevej/Lærkevej blev nummer et i Goalball, Engvej blev nummer et i Kongespillet, Toften blev nummer et i sækkeløb, Møllegade blev nummer et i petanque.
Der var opstillet grill, hvor der kunne købes mad, efter de hårde kampe, der var ligeledes opstillet en bar, hvor man kunne købe øl eller vand, andre steder kunne der købes vafler eller man kunne prøve om heldet var med en i tombolaen, til de mindste var der en ”fiskedam” med fine præmier.
Samlet blev Møllegade nummer et, nummer to blev Bøgevej/Lærkevej, og nummer tre Engvej.
Året kræmere blev Hasselvej
Vejret var godt, der var en del tilskuer, til at heppe, men i betragtning af det gode vejr, kunne man godt have ønsket  en bredere opbakning, der var ”kun” seks gader tilmeldt, men det er også første gang Festugen bliver afholdt, de andre år blev der afholdt Westernfest, og en af de indslag, der manglede var optoget, hvor mange havde lavet nogle flotte vogne, som kørte fra torvet til multiarealet, og tiltrak en del tilskuere

Ingen kommentarer:

Send en kommentar