Går det godt.

tirsdag den 4. juni 2013

Gårde, ny tradition - Artikel af Fie Kjærgaard fra Gårde..

Gårde startede for 3 år siden en ny tradition, en lille festlighed begivenhed der bliver holdt omme på gårde STU center. Det var folk fra byen, der fik den gode ide at starte RolleRock.

Jeg selv har været med 2 år og begge år har det været en festlig men også hyggelig arrangement.

I år.
Mennesker i alle aldre hygger sig. Der var underholdning for børn, unge og voksne. Gennem hele dagen kom og gik folk som de ville, og alle fest deltagerne så ud til at hygge sig gevaldigt. Hen af aftnen blev der danset rundt oppe foran scenen til god musik.

Nogle skulle lige prøve deres kræfter af imod hinanden hvor der skulle brydes, andre trængte til, at blive lidt forkælet og sad i V.I.P. afdelingen i opvarmet vand og fulgte med i festen der fra. Børn løb rundt og legede med hinanden og voksne gik rundt og snakkede med hinanden.

Som noget nyt i år støttede RolleRock op om lille Bertram og hans families kamp. De kom også forbi og takkede for arrangørerne og sponsorernes opbakning.

Jeg har kun at sige tak for en rigtig hyggelig aften, men jeg håber på større oppakning af deltagere til næste år, så vi kan holde RolleRock kørende.


Fie Kjærgaard
Ingen kommentarer:

Send en kommentar