Går det godt.

torsdag den 9. august 2012

Jacob Fredelund fra Vejers, fantastisk veltilrettelagt MiniTri 2012..














Kære Niels Jørgen

Hermed en STOT TAK til dig og hele arrangørgruppen samt alle frivillige medhjælpere for et fantastisk veltilrettelagt MiniTri 2012.
Det var en virkelig god oplevelse for os alle at være med. Jeg er også imponeret over, hvor fint bespisning / servering af drikkevarer til de mange mennesker foregik i det store telt (og uden for) efter løbet. Jeg har aldrig før fået så stor og god en bøf i en sund burger. Det må I endelig gentage til næste år!!! Heldigvis blev der også i år serveret vafler med syltetøj, - ellers var Ellen (barnebarn på 19) blevet skuffet!
Hendes ven var i år med for første gang, men jeg tror, at han også er sikker næste år. Vi må jo alle gøre noget for at få deltager-tallet op mod de max. 800!
Endnu engang TAK og på gensyn i 2013.
Mange venlige hilsner til Jer ALLE

Jacob (nr.90)

P.S. Der er jo næsten altid plads til små "mikro-forbedringer":
10 km skiltet var efter mit GPS ur anbragt forkert efter 11 km kørsel, hvorimod 15- og 5 km skiltene stod korrekt.
Højttalerannonceringen ved søen var efter min mening mindre god. Når man stod i midten af den ventende flok eller i yderområdet i forhold til platformen, kunne man næsten ikke høre annoncering m.m.. Højtaleren ved platformen var anbragt meget lavt og "skød" lige ind i folkemængden, som slugte næsten al lyd. Et lille råd: Anbring højttalerne væsentlig højre og brug mindre "bas" ved indstillingen, så går det meget bedre med forståelsen! Højttaleranlæggets funktion i telt m.v. var helt OK,- så de kan jo godt hos højttalerleverandøren!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar