Går det godt.

tirsdag den 14. august 2012

Mange tak for hjælpen..











Klik på billedet

Vi vil gerne sige mange tak til alle de hjælpere, som har været med til at gøre det muligt at bespise ca. 800 personer til Tistrup Mini Tri. Godt 50 elever, ansatte, forældre, bedsteforældre og borger i byen har hjulpet til med: stegning af bøffer, bestilling af varer, opsætning af borde og stole, snittet grøntsager, pyntning i teltet, etablering af køkken i teltet, blomster, salg af mad, salg af vafler og mange andre jobs.
Mange tak til vores sponsorer: Slagteren i Tistrup for oksefarsen, DLG for vaffeldejen, Kirsten Bergholt for de flotte blomster, Sydbank og Den Jyske Sparekasse for servietterne. En stor tak skal også lyde til Helle Brun og Torben Haahr. De er der altid, når vi har brug for hjælp.
Da vi gerne vil gøre arrangementet endnu bedre, vil vi gerne modtage ris, ros og ændringsforslag fra dig. Send derfor dine kommentarer til anneberg@pc.dk.
Mange hjælpere går igen år efter år, og det er rigtig dejlig. Men vil du gerne hjælpe til næste år, men mangler bare at blive spurgt, så send venligst en mail.
Vi glæder os til samarbejdet i 2013.
Den afgående Skolebestyrelse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar