Går det godt.

lørdag den 16. februar 2013

Nyt fra Skytteforeningen..

















Tistrup Skytteforening modtog en henvendelse fra Varde Kommune om det var muligt at holde åbent på skydebanen tirsdag den 12. februar fra kl. 12 til 16. Varde Kommune havde i anledning af efterårsferien arrangeret idræt for Børn.
Formand Laila Højgård henvendte sig til 2 tidligere formænd for at høre om de vilde hjælpe og da svaret var positivt takkede hun ja til tilbuddet.
Der var forhåndsmæssigt tilmeldt 17 børn, vi mødtes lidt før 12 og ret hurtigt var der børn på skydebanen, da klokken blev 4 var vi fuldstændig opbrugt men også glade for at vi havde sagt ja til at holde åben den eftermiddag, da kl. var 16 havde der været 36 børn + Forældre og Bedsteforældre der mod betaling også gerne vilde prøve at skyde, de positive reaktioner vi fik fra Børn, Forældre Bedsteforældre og Pædagoger efter at de havde skudt gav os det indtryk at det også for dem var en rigtig god oplevelse.
I denne tid er der meget fokus på mobning både i Skolen og på Computeren, vores indtryk er at de 36 børn der var på skydebanen den tirsdag ikke hører til den gruppe, den tillidsforhold der var mellem børnene og mellem børn og voksne gjorde at vi der er godt på vej til det ottende årti havde en eftermiddag vi aldrig glemmer og er lykkelig for at vi sagde ja til.

En stor tak til alle deltagere fra Tistrup Skytteforening.
Arne Christensen..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar