Går det godt.

lørdag den 20. juli 2013

Naturen er meget tør og brandfarlig..

Brandvæsenerne i Varde, Esbjerg, Fanø og Tønder kommuner går nu ud med en samlet henstilling til borgerne om at udvise forsigtighed.

Lige nu er naturen så knastør og brandfarlig, at det får de fire brandvæsener i kommunerne Varde, Esbjerg, Fanø og Tønder til at komme med en samlet udmelding – og henstilling – til borgerne om, at være forsigtige derude under åben himmel.
- Vi maner til stor forsigtighed, og opfordrer til, at man helt undgår brug af åben ild i naturen, understreger Niels Thomsen fra Brandvæsenet i Varde.
- En enkelt henkastet cigaret er lige nu nok til at starte en brand, men i det hele taget har vi en række opfordringer til borgerne – nemlig, at de aktuelt ikke bruger ukrudtsbrænder, helt undlader at tænde bål i naturen, ikke smider cigaretskod i naturen, og kun bruger godkendte grill, når der skal hygges med familie og venner – og at denne grill naturligvis står sikkert placeret.
- Vi går selvfølgelig også ud af, at ingen tømmer deres grill i naturen, og at den først bliver forladt, når man er helt sikker på, at den er slukket.
Niels Thomsen henstiller også til, at ingen bilister for tiden parkerer, hvor der er højt græs eller anden beplantning..
- En varm katalysator er nok til at sætte gang i en brand, fastslår han, og ønsker samtidig – på vegne af de fire brandvæsener – alle en fortsat god sommer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar