Går det godt.

mandag den 13. juni 2011

Det nye plejecenter ligger bedst vest for banen..

Af Arne Haahr Hansen og Preben Friis-Hauge, byrådsmedlemmer i Varde Kommune:

For langt mere end et år siden samledes tæt på 100 af Tistrup og Omegns borgere, der alle var interesserede i at høre om det nye plejecenter i Tistrup, til et borgermøde i hallen, hvor de også kunne komme med kommentarer på mødet vedr placering af et nyt plejecenter. Mødet havde indlægsholdere der informerede om muligheder - der blev afholdt workshops hvor alle kunne komme til orde, og tilsidst gennemførtes en afstemning om, hvor man ønskede det nye plejecenter placeret. Valget faldt på en "bar-marks-løsning" vest for banen, da man også kunne se udviklingsmuligheder i denne løsning - både for senere udvidelser, men også vedr muligheder for sygeplejeklinik, evt. indmødested for sygeplejesker m.m.
Vi mener begge, at der forsat er rigtig gode forhold for de ældre og deres pårørende, samt de bedste udviklingsmuligheder for Tistrup, ved at følge den løsning som flertallet fandt bedst på det omtalte borgermøde.
Vi mener ikke, at placeringen af et nyt plejecenter i Tistrup, skal afhænge af, om Varde Kommune kan udleje sine nuværende ældreboliger. Det er en udfordring som byrådet i fælesskab må løse på et andet tidspunkt.
Vi kan kun opfordre alle der ønsker en god og tryg løsning for de ældre, og en løsning som samtidigt er fremtidssikret bl.a. f.s.v.a. udvidelsesmuligheder, at møde frem til det nye borgermøde i hallen 20 juni 2011 kl 1900. Mødet ønskes gennemført af Socialudvalgsformand Erik Buhl og resten af socialudvalget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar