Går det godt.

onsdag den 22. juni 2011

Dimissionsfest på Tistrup Skole..


Klik på billederne

Onsdag formiddag havde specialklasserne deres afslutning og for speciel en elev havde det været en lang rejse. Michael Nielsen startede på Tistrup Skole i 2000-2001, det vil sige, at han har været med fra starten, da man fik specialklasser på skolen. Michael skal i gang med en edb uddannelse efter sommerferien. Skoleinspektør Karen Bloch fortæller, at noget af det vigtigste for eleverne i specialklasserne er den venskab de får med de andre elever i deres klasse eller de små grupper de der er delt op i. Eleverne sluttede af med pølser og hotdogs.

Onsdag aften var der dimissionsfest for 8 og 9 klasse i aulaen, samt deres forældre. Skoleinspektør Karen Bloch bød velkommen og lidt om aftenens arrangement, derefter var der fællessang.
Så gik skolebestyrelsesformanden Karen Anneberg på talerstolen. Hun fortalte om det, at skulle videre i livet, at man snart skulle til at klare sig selv, hun henviste til serien i TV ”ingen kære mor”, men hun var sikker på, at eleverne på Tistrup Skole nok skulle klare sig, når de en dag flyttede hjemmefra.
Skoleinspektør Karen Bloch gik igen på talerstolen. Hun fortalte, at hun havde haft en snak med alle de elever, der forlader Tistrup Skole. Hun kunne fortælle sjove eksempler og de lidt mere alvorlige eksempler de havde haft med eleverne, man kunne høre nogle små fnis nede ved bordene, joo, eleverne kunne hvis godt huske de fleste eksempler. Hun takkede også forældrene for deres arrangement omkring skolen.
Så var tiden kommet til, at der skulle overrækkes afgangsbeviser. Bagefter fik Helle Bruun ordet, hun fortalte lidt om hvad buffeten stod på.

Hvad skal eleverne så nu?
Nogle går i deres forældres fodspor, så som efterskole, 50 % tager på Campus i Varde, 2 skal på HTX og en enkelt skal på landbrugsskole. Også 2 lærer holder på skolen, det er Dorthe Jensen og Peter Kristensen, som også skal på Campus.

Billeder og filmklip kan ses på http://www.tistrupnews.dk/   


Ingen kommentarer:

Send en kommentar