Går det godt.

tirsdag den 6. maj 2014

25 års jubilæum på Primo Danmark A/S..

Torsdag den 22-5-14 kan Mogens Gæbe Poulsen fejre 25 års jubilæum på Primo Danmark A/S.

Mogens er opvokset ved Vejle. Som ganske ung startede hans karriere inden for plast. I første omgang inden for sprøjtestøbning ved firmaet DTI i Nordsjælland. Mogens søgte nye udfordringer og kom tilbage til Jylland til firmaet Damedico, som lå i V.Nebel ved Kolding. Damedico blev senere opkøbt af Vestplast i Ølgod.  I 2001 blev Vestplast overtaget af Primo, og Mogens fulgte med.
Mogens har i alle årene været på aftenholdet i afdelingen ”lille Vestplast”, som den på Primo kaldes i daglig tale.
Vi kender Mogens som en meget kompetent medarbejder, der sætter en stor ære i at udføre sit job. Mogens er meget vellidt blandt sine kollegaer for hans store hjælpsomhed og faglige kunnen.

Privat er Mogens gift med Anita, og sammen har de to sønner, som begge er under uddannelse.

I fritiden er det hus og have samt billedkunst, som optager Mogens. Yderligere har Mogens en stor interesse i gamle special biler, hvor han før opkøbte og solgte dele. Både fra hjemmet og på ”stump” markeder.  I den ”gamle HONDA PALUDE,  nyder han at drage rundt i landet på weekendture og bed & breakfast.

Jubilæet markeres fredag den 23-5-14 med en intern reception på Primo Danmark A/S for familie og kollegaer.

Vi vil gerne fra Primo sige 1000 tak for indsatsen i de første 25 år og håber på mange endnu. Samtidig vil vi gerne ønske Mogens hjerteligt tillykke med jubilæet.
Be Nim

Ingen kommentarer:

Send en kommentar