Går det godt.

mandag den 5. maj 2014

Powerterapeuten/Equinepower rykker til USA de næste 14 dage.

Mai-Brit fra powerterapeuten og den ene del af Equinepower flyver i morgen til Houston, for at arbejde med heste energi terapi og ikke mindst hendes evne til at " snakke med heste".

Turen starter i Houston og området i Texas, hvor det er cowboys miljøet hun vil være i. Derefter kører Mai-Brit videre til Hollbrock, hvor hun er inviteret op i en indianer reservat, for at undervise en indianer i reservatet.

Mai-Brit fortæller, at hun er spændt på at møde indianeren, hans evner i det spirituelle, skulle være meget specielt, så hun glæder sig, men er også overasket over, at en hvid alminelig dansk kvinde kan få mulighed for, at undervise ham i hans eget element og på hans heste. 

Så efter en nat eller to i wigvams i Hollbrock køres der til ende stationen i San Diego, hvor der er afsat 2 dage til hestearbejde og undervisning af fem heste kvinder, der arbejde i det psykoterapeutiske miljø i LA.
Her vil Mai-Brit fra Danish Horse whispers undervise og forklare hvad hun laver.

På Pepperock Farm hvor de sidste heste " tales med" følger Diana fra dokumentar producer Mai-Brit og hvad der kommer ud af det må tiden vise. Diana har lavet forskellige film, hvor den ene er om en amerikansk soldat, som fik PST efter at være i krig, han vælger til sidst, at flytte ud til de vilde mustang heste, for at leve der, han for tæmmet en af de vilde heste. Den unge soldat har Diana fulgt, det er der kommet en smuk film ud af.

Turen for Mai-Brit sluttes af med planlægning sammen med fem andre coacher og terapeuter af alle mulige slags, for at lave en uges workshop til næste år, som skal holdes i San Diego.


Hvordan kom alt det her lige i stand? Mai-Brit fortæller, at hun havde Helle Brisson fra USA i Tistrup i november mdr. for at holde engle kursus i Hodde Tistrup Hallen. Her hørte Helle om hendes evner, og hvad hun arbejder med sammen med Dorte Gærtner. Hun hørte om de fantastiske resultater, som de to kvinder havde ved hestene og hvor meget de kunne hjælpe ryttere videre med deres hest. Yderligere blev Helle Brisson fascineret over det arbejde, som heste kan gøre for folk med psykiske ubalancer og hvad hesten kan gøre for unge piger med lavt selvværd. Og pludselig lå der en invitation til Mai-Brit i postkassen om at komme til USA i maj mdr.

Så nu er kufferten pakket og Mai-Brit lover hun nok skal sætte et afsæt, de steder hun kommer hen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar