Går det godt.

mandag den 26. maj 2014

Sommerkoncerter i vestjyske kirker..

En helt stribe vestjyske kirker åbner igen i år dørene for en række sommerkirkekoncerter. De 18 koncerter foregår fra den 17. juli og frem til den 28. august.
Igen i år vil de smukke vestjyske kirkerum blive fyldt med klassisk musik, danske salmer og i et enkelt tilfælde folkemusik. Det sker, når de traditionelle Sommerkoncerter i Vestjylland afvikles. Koncerterne spilles typisk sidst på eftermiddagen eller om aftenen til glæde for både lokale og turister.
Der afholdes 18 koncerter fordelt med otte koncerter i Varde kirke, to koncerter i hver af kirkerne i Henne og Lønne samt en koncert i Ål, Børsmose, Janderup, Ho, Oksby og Mosevrå.
Primusmotor bag koncerterne er organist ved Sct. Jacobi Kirke i Varde Christian Blom Hansen.
Sommerkoncerterne har modtaget kommunal støtte i flere år, og udvalget for Kultur og Fritid i Varde Kommune har igen i år valgt at støtte koncerterne med 35.000 kr.
Formand for udvalget for Kultur og Fritid Lisbet Rosendahl glæder sig over initiativet.
”Sommerkoncerterne er godt besøgt og til stor glæde for såvel turister som fastboende. Jeg er stolt over, at så flotte koncerter kan tilbydes i Varde Kommune, og så netop i de sommer måneder, hvor vores kommune har flest gæster. Det er rigtig godt, og jeg glæder mig til koncerterne”, siger Lisbet Rosendahl, formand for Udvalget for Kultur og Fritid.


Venlig hilsen

Christian Rabjerg Madsen
Udviklingskonsulent

Mobil. 2072 6393


Plan, Kultur og Teknik
Sekretariatet
Varde Kommune

Ingen kommentarer:

Send en kommentar