Går det godt.

søndag den 10. juni 2012

Omkring 500 besøgende til Ko Fredag i Tistrup..

















Klik på billedet..

Janke og Melle Kloosterman på Agerkroggård på Agerkrogvej i Tistrup dannede i fredags rammen om Ko Fredag med solskin og hygge.
Der var sat et stort telt op samt en hoppeborg til børnene. I teltet var der udstillere, dyrlæger, auktion, og en hollandsk snackbar, hvor der kunne købes grillmad og musikken var ved Tezza. Agerkroggård har over 400 malkekøer, så der var meget for de besøgende at se på. Der var landmænd fra det meste af Jylland, der var kommet for, at se den nye staldtype, der hedder flexstald. For et halvt år siden købte Agerkroggård en flexstald. Mange landmænd har problemer med at låne til nye stalde, så derfor er der kommet et nyt staldsystem på markedet, som hedder flexstald. Moduler koster ned til 20000 kr. per boks med tag og det hele. Der var meget at se på, der blev blandt andet født en kalv, man kunne se, hvordan den store besætning bliver malket.
En af aftenens store højdepunkter var auktionen til fordel for Børnecancerfonden. Der var 44 sponsorgaver lige fra tyresæd til weekendophold. Det højeste bud var 3100 kr. som var på embryon. Overskuddet til Børnecancerfonden blev på 33000 kr. Så det var et tilfreds værtspar News talte med dagen derpå.

Billeder og indslag fra dagen kan ses under nyheder på www.tistrupnews.dk

.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar