Går det godt.

tirsdag den 19. juni 2012

Tur til Cirkusrevyen..

Endelig oprandt dagen, hvor vi havde arrangeret en bustur til vores smukke hovedstad.
En bus med 60 personer tog af sted lidt over klokken syv om morgenen, og det blev en af de få smukke sommerdage, vi har ventet på så længe. Vejrguderne var med os, og dagen blev helt fantastisk.
For meget lang tid siden, havde jeg lavet en aftale med en af de sødeste, smukkeste og ikke mindst dygtige teaterskræddere vi har i kongeriget.
Michael Nøhr er een af kun 35 uddannede teaterskræddere i Danmark, og han ved hvad han snakker om. Og det blev jo ikke værre af, at han har haft en stor plads i mit hjerte, siden vi slog vore folder med teaterarbejdet her i byen. Nu stod han så der, ved Folketeatret og ventede på en flok jyder fra hans hjemby.
Alle fik et godt indblik i, hvad der foregår bag kulisserne på et teater, og det var måske en god baggrundsviden at få, inden turen gik videre til Bakken for at se Cirkusrevyen. Hold nu op en flot revy vi så!
Vi havde en helt fantastisk tur, som vi kan glæde os over i rigtig lang tid. Vi har kun tilbage, at sige tak for god ro og orden. Måske ses vi næste år!
Hilsen
Torben, Henry og Søs
Klik på billederne



Ingen kommentarer:

Send en kommentar