Går det godt.

fredag den 29. juni 2012

Volleyball, pressemeddelelse..














UVSV (UngdomsVolley Sydvest) har overstået sin første sæson med bravur. Det nye samarbejde mellem Stenderup-Kroager Idrætsforening (SKIF),  Ølgod Idrætsforening (ØIF),  Tistrup Boldklub (TB) Og Nordenskov Ungdoms- & Idrætsforening (NUIF) omkring  ungdomsvolley/teenvolley  har været meget vellykket.

Vi ville gerne have så mange ungdomsspillere som muligt – blandt andet for at kunne stille hold i alle de forskellige rækker der findes; (DU14/HU14, HU16/DU16 og HU18/DU18 ) og dermed også kunne kvalificere os til DM. Desuden ville vi gerne være medvirkende til at spillerne fik en masse gode volleyball oplevelser, at de bliver endnu bedre volleyball spillere og  møder flere volleyballspillere på deres egen alder. Tilbudet var målrettet til unge fra 6. klasse til senior rækkerne.

Og det må siges at have lykkedes til fulde. Den første sæson havde vi over 50 spillere fra de 4 klubber. Vi endte med at 2 hold deltog i DM - HU14 & HU16. Bärbel Willems udnævnt til årets leder i Sydjysk Volleyball Kreds, og vi vandt ligeledes prisen for årets initiativ. Alt i alt meget mere end vi havde forventet ved begyndelsen af sæsonen.

Vi tror at nøglen til succesen er at vi fastholde de unge mennesker i deres egen klub, men samtidig tilbyde en ugentlig træningsaften hvor de får bygget lidt mere på. Og det har vi tænkt os at fortsætte med i 2012-13. Vi har inviteret flere klubber med i samarbejdet, og har positive tilbagemeldinger fra Sig & Strellev Lyne. Vi håber meget at der også vil deltage unge mennesker fra de 2 klubber i næste sæson. Og er der andre klubber i området som ønsker at deltage er de naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Det første år har været præget af mange udgifter - nye trøjer, bolde, udstyr etc. Heldigvis har vi haft rigtigt mange gode sponsorere, ud over vores moderklubber, som har ydet et stort bidrag. Sponsorerne er:

·         Vorbasse-Hejnsvig Sparekasse
·         Blue Water Shipping A/S
·         Solbakke Plantage
·         Andelskassen i Varde
·         Carlsberg
·         DGI (tilskud)

En rigtig stor tak til alle som har hjulpet os i gang. Også en stor tak til vores trænere som har ydet en fantastisk indsats, samt nogle velvillige forældre der har kørt med ungerne. Uden opbakning hjemmefra er et projekt som dette svært at gennemføre. Og ikke mindst - en stor tak til alle de dejlige unge mennesker der har deltaget med højt humør og samtidig fået mange nye venner på tværs af sognegrænserne.

Vi håber i udvalget, at næste sæson byde på endnu flere unge mennesker til sammenslutningen, og som sidste år er de første 3 træninger i den nye sæson prøvetræninger uden betaling. Er man interesseret i at deltager, så kontakt jeres lokale klub som for yderligere information.


Vi vil gerne pointere; at det ikke er et forsøg på at samle volleyball i enkelte klubber,  men et supplement til det lokale tilbud i klubberne.  Det kræver medlemskab i den lokale klub
for at deltage i fælles træningen. Det skal ligeledes pointeres at alle er velkommen uanset niveau, da hovedformålet er at udbrede volleyball sporten i lokal området og sikre en stabil fødekæde til vores senior hold helt fra kidsvolley i kluberne over UVSV til hjemklubernes senior hold.

For yderligere oplysninger kan følgende  fra styregruppen kontaktes:

Peder Foldager (NUIF) -  40913092 / peder.foldager@hansen.mail.dk (Formand)
Bärbel Willems (SKIF)  - 51338333/ barbel.h.y-willems@live.dk
Jens Peter Graversen (ØIF) - 42194156  / gravesen@privat.dk
Ole Haahr (TB) – 30629990 / icedanes@hotmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar