Går det godt.

søndag den 10. november 2013

Har du mærket dit hjerte? - Når du har slået hjertet..

Et indre såret barn er en tilstand i dig, som opstår, når du oplever noget traumatisk. Et traume kan være noget stort eller noget småt i ens liv. Det afgørende er, at det forplanter sig i din bevidsthed, sætter et frø, der spirer og vokser op og bliver en ukrudtsplante i dit system. Her sætter det en prop og skaber mangel på flow.




Det indre sårede barn lever i din underbevidsthed og kommer til udtryk gennem dine følelser. Det påvirker din omverden, hele dit verdensbillede og giver uhensigtsmæssig energi til store dele af din livsopfattelse. Det indre sårede barn har behov for at blive healet. Det er en del af dig, som du med fordel kan tage hånd om, rumme og give kærlighed. Derigennem har du mulighed for at skabe en ny måde at være i din verden på.

Gennem den terapi form jeg praktiserer, healer vi dit indre sårede barn fra essens. Essens er den, du dybest set er – den udgave af dig, der muliggør at betragte dig selv og andre fra et kærligt udgangspunkt. Det er et indre aspekt af din kerne, som er kendetegnet ved væren, harmoni, ufordømmenhed, klar bevidsthed, ubetinget accept og kærlighed, power, mod mm. Essens sikrer dig en indre balance.

Vi slukker så at sige for hovedet og dets tankemylder. Bare for en stund. 


Hovedet har en fantastisk evne til at dømme og betragte en situation for 117 indfaldsvinkler. Det kan ind imellem skabe mere forvirring end klarhed. Fra essens findes der kun din sjæls reneste sandhed. En indsigt, som er så rigtig for dig, at du vil kunne mærke dens effekt i hele din bevidsthed. Du får kontakt til nye indsigter og forstår, hvordan du har overlevet dit traume, lige meget hvor intens og voldsomt det end har været.

Ved bevidst at tage ansvar for at heale dine egne sår henter du ressourcerne, styrken og gaven i det gennemlevede. Du henter guldkornene i den lektie, du har gennemgået og får indsigt i, hvilke kompetencer det har beriget dit liv med.


Du skaber fred i dig. Du skaber basis for at folde dele af dig selv ud, som du på et tidspunkt har lukket ned og fortrængt. Ved at folde hele dit potentiale ud tager du alle dele af dig selv hjem og møder dig selv, dit liv og din historie med kærlighed og accept.

Når vi lukker ned, bliver vi knudemennesker, som mister kontakten til og fornemmelsen for den, vi dybest set er.


Når vi lukker op, bliver vi sommerfugle, der kan flyve i frihed, båret af smil og tåre - livets udfordringer på godt og ondt... Det er helheden, der bidrager til at skabe et helstøbt menneske med de smukkeste forfinede hjerteblade.

Kontakt mig hvis du vil se dig selv med nye briller...



Mai-Brit Holm Nielsen
22 54 10 22
www.powerterapeuten.dk
Hjertet på det rette sted
💕💕💕💕💕

Ingen kommentarer:

Send en kommentar