Går det godt.

søndag den 24. november 2013

Horne Tistrup cykelsti - Dennis Friis Pedersen sendte brev til Kommunen..

Vi er de heldige ejer af en bolig på Hornelund, og har ind til for små 3 uger siden været glade for vores cykelsti, der går fra Tistrup til Horne.
Som vi har fået oplyst, startede renovering af cykelstien, torsdag 31-10-2013. Det der er vores bekymring er nu om det er færdig inden for de 3 uger….. for så er der nogle der har travlt.


Fra de fræsede asfalten op og til der blev arbejdet igen, gik der 14 dage. Det vil sige 14 dage hvor vi og børnene skulle cykel til Tistrup skole ude på vejen. Og om morgenen når det er mørkt, er det ikke behageligt.

Vi mener ikke det er det bedste tid på året at renovere en cykelsti, og hvis det skal gøres, bør arbejdet udføres hurtigt. Uden 14 dages pause.
 
Dennis Friis Pedersen

Svar:

Kære Dennis Friis Pedersen

Tak for din mail vedrørende renovering af cykelstien Horne – Tistrup.
Grunden til at der ikke blev arbejdet på cykelstien var massivt regnvejr og en fejl som opstod under fræsning af eksisterende asfalt.

Fejlen er ved at blive udbedret og renoveringen skal begynde i morgen.
Jeg har talt med entreprenøren, han vil meddele på onsdag om og i givet fald hvor meget projektet vil blive forsinket.

I vil blive orienteret omgående igennem skolen og på kommunens hjemmeside.

Med henblik til hvornår en renovering kan gennemføres er det svært at træffe et tidspunkt hvor det kan være helt optimalt at lægge nyt asfalt på cykelstien, og det er selvfølgelig noget vi er opmærksomme på.

Både vi og entreprenørerne gør hvad vi kan for at gøre cykelstien færdig.


Kommunen




Ingen kommentarer:

Send en kommentar