Går det godt.

fredag den 29. november 2013

Julemarked på Varde STU Center i Gårde..

Nu er julen engang for alle kommet til Gårde. Gårdes nye STU center åbnede dørene til et fantastisk julemarked. Alle elever og lærer stod klar til at vise deres skole frem. Derudover solgte de lækre hjemmelavet delikatesser, julekranse, glaskunst, juletræer, æbleskiver og dvs. udendørs skulpturer.

Eleverne har i løbet af tiden været i forskellige værksteder, hvor de er blevet udfordret kreativt. De har lært, at stå i et køkken og har lavet tærter, bolsjer, småkager mm. Desuden har eleverne selv været behjælpeligt med at ombygge skolen. I sidste uge var 3 elever også på ”motorsavskursus”, så de kunne hjælpe til med at fælde juletræer, de har savet brænde ud, lavet de mest fantastiske træ traktorer, som også er til salg her til aften. Nogle elever har også været i værkstedet, hvor de har lavet hjerter, stjerner og juletræer ud af jern, som de har bukket, slebet og svejset sammen. Elever og en lærer holdte gang i bålet, så gæsterne kunne få nogle varme skumfiduser, det blev også til en lille snak med gæsterne.

De havde også en kæmpe beundringsværdig ting stående. En elev havde fundet på at lave et rullende toilet. Toilettet havde en motor, så den kunne køre frem og tilbage, rattet var lavet af et toiletbræt. Og frem og bak var lavet ud af en toilet skrubber. Derud over havde elever indbygget højtaler med et stik, så man kunne vælge musik over sin mobil. Der var lavet en skorsten, samt en røgmaskine var tilknyttet, så der kom røg op. Det rullende toilet skal nu med på nogle udstillinger.


Fie Kjærgaard..
Ingen kommentarer:

Send en kommentar