Går det godt.

tirsdag den 5. november 2013

Venstre: Varde er mulighedernes kommune – Folketingsmedlemmer gæster Tistrup..

Når Venstres borgmesterkandidat i Varde kommune, Erik Buhl, på torsdag den 7. november kl. 11:15 til 12:30 inviterer Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, og Venstres lokale folketingsmedlem, Hans Christian Thoning på besøg i Hodde-Tistrup Hallen er det med et klart budskab om, at Varde er mulighedernes kommune.




Varde Kommune skal være en kommune, hvor vi ser muligheder frem for begrænsninger. Det gælder for erhvervslivet, for vores ældre og for vores børn. Vi skal være fleksible og tænke nyt. Derfor har jeg i dag inviteret Ellen Trane Nørby og Hans Christian Thorning på besøg i Hodde-Tistrup Hallen, som er et glimrende eksempel på, at Varde Kommune skaber rammerne for fleksibilitet og nytænkning. Her om formiddagen er det særligt de ældre og de helt små børn, der har glæde af hallen og om eftermiddagen træner skolebørnene. Vi skal også overvære en videokonference på hallens nye videoudstyr, som viser hvilke konkrete muligheder bredbånd giver os i landdistrikterne. På den måde skaber vi rammerne for kultur og bevægelse for alle kommunens borgere, siger Erik Buhl.

Venstres lokale folketingsmedlem, Hans Christian Thoning, glæder sig til besøget i Hodde-Tistrup Hallen og til at se, hvordan den skaber fællesskab for kommunens borgere på tværs af alder.

I dag skal vi se, hvordan dagplejerne og kommunens yngste borgere har glæde af hallen, samtidig med at kommunens ældre borgere kan komme her til gymnastik eller se en kunstudstilling. Jeg er glad for, at vi i Varde har rammerne for at skabe fællesskab for kommunens borgere på tværs af alder, og jeg håber på et godt valg til Erik og Venstre i Varde, så de kan fortsætte deres gode arbejde for at skabe fællesskab i hele kommunen, siger Hans Christian Thoning.

Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, glæder sig til besøget i Hodde-Tistrup Hallen og til at se, hvordan Venstre i Varde målrettet arbejder for at skabe fællesskab og muligheder i hele kommunen.

Hodde-Tistrup Hallen er et eksempel på, hvordan man kan samtænke kommunens kulturtilbud – fra kunst til bevægelse og idræt. Når man samler tilbuddene på denne måde, kan man løfte alle kulturtilbuddene, både fordi rammerne bliver bedre, men også fordi borgerne får øjnene op for muligheder, de måske ikke vidste fandtes. Forældre kan aflevere børnene til leg og så selv få sved på panden, mens de venter, fordi tilbuddene bliver samlet. Nogle ældre kommer måske kun her i hallen for at gå til gymnastik, men finder så ud af, at de også kan se en kunstudstilling her. De mange muligheder skaber fællesskabsfølelse og livskvalitet, siger Ellen Trane Nørby.

Yderligere oplysninger: Besøget finder sted i Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej 23, 6862 Tistrup torsdag den 7. november kl. 11:15 – 12:30. Pressen er velkommen under besøget. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar