Går det godt.

lørdag den 1. februar 2014

Borgerne skal i spil på idræts- og kulturområdet..

Der skal i de kommende måneder udformes en ny visionspolitik for kultur- og fritidsområdet i Varde Kommune. Udvalgsformand slår fast, at borgernes input er afgørende, hvis den nye visionspolitik skal forankres og udvikle Varde Kommunes kultur og fritidsliv.

”Politikken på kultur- og fritidsområdet er vores overordnede strategiske redskab. Det er den, der sikrer kontinuitet og langsigtede løsninger, når vi beslutter, hvordan vi skal organisere og udvikle vores kulturelle tilbud. Det gælder både for kommunens foreninger og kulturinstitutioner. Visionspolitikken skal danne rammen for, hvad vi skal satse på i fremtiden. Derfor er det afgørende, at borgerne giver udtryk for deres ønsker, behov og visioner, så vi får lagt et fornuftigt spor for det politiske arbejde”, udtaler Lisbet Rosendahl, formand for Udvalget for Kultur og Fritid.

På det indledende borgermøde, der gennemføres den 19. marts, får alle Varde Kommunes borgere mulighed for at give deres besyv med og dermed få indflydelse på politikkens indhold.

”Da politikken vedrører næsten alle borgere i kommunen på den ene eller anden måde, er det vigtigt for os i Udvalget for Kultur og Fritid, at politikken repræsenterer borgernes ønsker og behov. Vi ser frem til en god dialog om, hvordan kultur- og fritidspolitikken skal udformes i fremtidens Varde Kommune”, slutter Lisbet Rosendahl.

Spørgsmål til arbejdet med den nye visionspolitik på kultur- og fritidsområdet kan rettes til formand for Udvalget for Kultur og Fritid, Lisbet Rosendahl (tlf.: 21 47 53 91, mail: liro@varde.dk) eller Kultur- og Fritidschef, Kirstine Gottlieb (tlf.: 79 94 79 49, mail: kigo@varde.dk)



Venlig hilsen

Bo Villumsen
Udviklingsmedarbejder

Kultur og fritid
Varde Kommune - Bytoften 2 - 6800 Varde
Dir. tlf.: 7994 7845

Mob. tlf.: 2498 4358

Ingen kommentarer:

Send en kommentar