Går det godt.

søndag den 23. februar 2014

Håndbold - U14 drenge A – knebent nederlag.

HTH – Tjæreborg GF 19 – 20 (10 – 8)

Hjemmeholdet startede som lyn og torden og førte gennem hele 1. halvleg bl.a. på gode kontramål  af Jonas Burgdorf og nogle velgennemspillede angrebsåbninger.  2 - 8 stod det efter ca. 12 minutter og vi lukker dem ind igen, da vi ikke får løbet ordentlig retur og deres venstre back melder sig ind i kampen.
I 2. halvleg får Tjæreborg udlignet til 11 – 11 og herfra har de flere gange føringer på 2 mål, men hjemmeholdet hang på.  Vi havde chancen for at udligne under 1 minut tilbage, men vi misser desværre et langt udkast.
Drengene leverer over hele kampen en rigtig god indsats, men især deres venstre back gjorde det surt for os i dag.

Næste kamp spilles på torsdag i Hodde-Tistrup Hallen mod Varde HK og næste søndag skal vi til Tjæreborg.

Scoringer: Sune Pallesen 7 (3), Jonas Burgdorf 4, Nikolaj Balling 3, Sune Spicker 3, Mikkel Koch 1 og Rasmus Dinesen 1.