Går det godt.

torsdag den 27. februar 2014

Håndbold – U-14 drenge A – Vandt lokalopgør.

HTH  -  Varde HK  17 – 9  (10 – 3)

De 2 hold var også i pulje med hinanden inden jul, hvor det blev til 1 sejr til hvert hold.
Til dagens kamp havde vi fokus på deres offensive forsvar som vi havde store problemer med i vores sidste kamp i Varde inden jul. Dette fik drengene løst flot, især i 1. halvleg, hvor vi fik flere mål på afslutninger fra vores fløje og stregspillere samt overgange der fik åbnet deres forsvar. Vi fik løbet godt retur og stod godt i forsvaret, så Varde virkelig skulle yde for at komme igennem.
I halvlegen blev det aftalt, at vi skulle holde fokus og holde vores aftaler. Vi startede 2. halvleg med et flot gennemspillet mål, men så var det lige som om, at koncentrationen i forsvaret faldt, man skød for direkte på deres målmand, så Varde fik egentlig reduceret til 12 – 7, inden drengene igen fik styr på tingene.

Der blev leveret en god holdindsats i dag, hvor især 1. halvleg var godkendt. I dag var vi fysisk overlegne og var også det bedste hold på banen, men i weekenden, hvor vi skal til Tjæreborg, skal der igen andre boller på suppen!

Målmændene Tim Koch og Rasmus Schrøder fik en halvleg hver – godkendt.
Scoringer: Mads Jeppesen 5, Nikolaj Balling 4, Jonas Burgdorf 4, Sune Pallesen 2 og Mikkel Koch 2.