Går det godt.

mandag den 24. marts 2014

Håndbold - HTH U-14 drenge A..

HTH – UH, Esbjerg  17 – 11  (8 – 8)

UH, Esbjerg er bundhold i vores pulje, men som sagt i oplægget inden kampen har de været i stand til at presse både Tjæreborg og os i deres kampe, hvor de kun havde tabt med et enkelt mål.  UH, Esbjerg lignede dog heller ikke et bundhold i starten af kampen. De kom med en gejst og en troen på at det nok skulle lykkes i dag, og i midten af 1. halvleg stod det 2 – 5. Det skal dog lige nævnes, at HTH bestemt ikke lignede et hold, der ville spille håndbold i dag, men de fik slidt sig tilbage i kampen og fik udlignet til halvleg.
I anden halvleg fik vi styr på vores forsvar. Der blev taklet igennem og man stod bedre sammen som hold, så UH, Esbjerg blev tvunget til at skyde langt udefra, og vores målmænd tog sig så af resten. Det var en fair spillet kamp, hvor der kun blev givet et gult kort og de 2 hold stod virkelig godt til hinanden. Bredden for HTH drengene sejrede dog i dag, idet 7 ud af 8 markspillere kom på scoringslisten, og så fik vi i 2. halvleg vist, hvorfor vi har det bedste forsvar i puljen!

Næste kamp for drengene er på lørdag i Lerpøthallen i Varde.