Går det godt.

søndag den 2. marts 2014

Håndbold – U-14 drenge A – Ærgerligt nederlag.

Tjæreborg   -  HTH  14 – 13  ( 9 – 8 ).

De 2 hold mødtes også i sidste weekend, hvor det også blev til et 1-måls nederlag.
Vi ville gerne revanchere os fra sidste weekend, hvor vi bagefter stod med en fornemmelse af en super kamp, men point udeblev. Vi snakkede om at være klar på deres venstre bach, vores fløje skulle være mere aggressive og så skulle vi få løbet nogle overgange. Deres venstre bach havde vi egentlig nogenlunde styr på i 2 x 20 minutter, idet han ikke fik lov til at score så mange mål i dag,  men vores flydende angrebsspil kom aldrig rigtig i gang. Vi fik dækket lidt bedre op i 2. halvleg, hvor der var flere parader.

En del spillere var der ikke 100%  i dag, og Tjæreborg ville bare mere !

Scoringer: Nikolaj Balling 3, Mikkel Koch 3, Sune Pallesen 3, Sune Spicker 2, Rasmus Dinesen 1 og Jonas Burgdorf 1.