Går det godt.

tirsdag den 18. marts 2014

Udsmykning på Tistrup Plejecenter blev indviet ved velbesøgt fernisering..Omkring 70 mennesker var til stede, da der mandag d. 17. marts var fernisering på en omfattende udsmykning af det nye plejecenter i Tistrup.

Virksomhedsleder Jeanette Christensen bød velkommen og fortalte lidt om baggrunden. Man havde fået den tanke at kontakte billedkunstner og kunstnerisk leder i Janus Bygningen, Bjarke Regn Svendsen, og resultatet blev et konstruktivt samarbejde omkring en flerstrenget udsmykning med 5 involverede kunstnere.

Bjarke Regn Svendsen takkede for samarbejdet og roste plejecentrets fine rumforløb. Han fortalte endvidere, at fællesnævneren var kunstnernes vestjyske tilknytning, men at de i øvrigt var vidt forskellige i deres udtryksmåde. Det skaber dynamik og særpræg i de forskellige afdelinger.

Kunstnerne blev derefter præsenteret: Ingrid Kathrine Villesen fra Billund arbejder med erindringen som baggrund for sine stofligt opspartlede malerier. Jørn Houborg fra Varde har ofte en humoristisk snert i sin kunst, denne gang med flere hundevariationer. Per J. K. Pedersen fra Varde har malet ekspressionistiske skildringer med udsigt mod Blåvand fyr. Thorbjørn Brunander Sund er naturfotograf, og han viser først og fremmest en række fugleoptagelser. Bjarke Regn Svendsen bidrager selv dels med Tistrup-motiver fra en længere periode, dels med en række fotografier fra hotelværelser verden rundt.

Per J. K. Pedersen fortalte derefter bl.a. om sit arbejde med maleriet ude i den vestjyske natur, og Jørn Houborg kommenterede humoristisk sine hundebilleder.

Derefter blev der budt på lækker servering, og folk vandrede rundt i de smukke og nu også udsmykkede lokaler. 
        

Ingen kommentarer:

Send en kommentar