Går det godt.

lørdag den 15. marts 2014

Helhedsskolen cirkusforestilling i Minihallen..

 I går afsluttede Helhedsskolen på Tistrup Skole et forløb med cirkus med ikke mindre end 2 forestillinger. Om formiddagen var det ca. 200 børn og voksne fra dagpleje, børnehaver og skoler fra Horne og Tistrup, der så forestillingen, og det så ud til, at mange havde ligesom Niclas, der på vej ud sagde, at det var den bedste cirkusforestilling han nogen sinde havde set.

Om aftenen var alle forældre og søskende inviteret i Cirkus og at tage efter det stående bifald og de store smil, var succesen vist hjemme. Under forestillingen blev der solgt popcorn og bagefter gik alle over i helhedsskolen og hyggede med en kæmpe fælles tag selv bord.

Eleverne har selv valgt om de ville på det praktiske hold hvor, der skulle laves billetter, plakater osv. på selve dagen var deres opgave bl.a. at sælge billetter, passe scenetæppe og musik, slæbe remedier ud og ind fra scenen, konferencier og tage billeder eller artisthold som bestod af tryllekunster, dansepiger, en oversavet dame, klovne og springartister eller dyreholdet med hunde, søløver, heste, løver og elefanter.

De har selv bestemt hvilke numre og dyr de ville have med og prøvet det af på hinanden, hvad der virkede og hvad der skulle ændres på, ligesom mange har øvet rigtig meget derhjemme for det skulle være helt perfekt, og det kunne man tydelig se på forestillingen.

Hilsen
Marianne.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar