søndag den 30. marts 2014

Håndbold - HTH U-14 drenge A..

Varde HK  -  HTH  11 – 20  (6 – 11)

Endnu en flot sejr til drengene fra HTH.
Det er altid svært at spille kampe i Varde, men da vi havde rimelig styr på dem for ca. 1 måned siden i Tistrup, tog vi udgangspunkt heri . Vi skulle løbe kontra, løbe overgange og så skulle vi stå kompakt i vores forsvar - så vores returløb var utrolig vigtig i dag.
Vi missede dog 2 oplagte scoringschancer i de første 2 angreb, men stille og roligt fandt drengene rytmen og efter 10 minutter stod det 2 – 6  og herfra havde drengene styr på kampen. Der manglede måske lige de sidste 10% i intensitet og opmærksomhed i forsvaret i 2. halvleg, så Varde fik nogle lette mål, men til gengæld viste holdet glimrende spil i angrebet.
Jonas Burgdorf var utrolig velspillende i dag med mange gode kontramål og scoringer fra fløjen, men igen i dag skal holdspillet roses for mange velgennemspillede mål.

Næste og sidste kamp for drengene er i Hodde-Tistrup Hallen søndag den 6. april.