Går det godt.

tirsdag den 11. marts 2014

Uffe Elbæk som kulturel igangsætter i Varde..

Tidligere kulturminister og folketingsmedlem, Uffe Elbæk, holder oplæg i Helle Hallen onsdag den 19. marts. Det sker, når Varde Kommune tager næste skridt i arbejdet med kommunens kulturpolitiske vision.
Når arbejdet med udarbejdelse af ny visionspolitik på kultur- og fritidsområdet sættes i gang ved debatmødet i Helle Hallen onsdag den 19. marts klokken 17-20 er det med Uffe Elbæk som oplægsholder.

Uffe Elbæk vil indledningsvis give sit bud på kulturens betydning for det danske samfund nu og i den nærmeste fremtid. Oplægget skal inspirere deltagerne, så alle kræfter kommer i spil, når Varde Kommunes kulturpolitik skal diskuteres og udvikles.

”Kulturen er en del af det fundament, som vores samfund bygger på. Det er kulturen, der binder os sammen, og giver livet mening. Jeg er glad for at få mulighed for at bidrage til den kreative proces i udviklingen af en ny visionspolitik på kulturområdet i Varde Kommune” udtaler Uffe Elbæk.

Input fra deltagerne på debatmødet i Helle Hallen vil danne udgangspunktet for arbejdet med den nye visionspolitik. Visionspolitikkens videre tilblivelse sker som et samarbejde mellem Varde Kommune og en frivillig sparringsgruppe. Alle kan tilmelde sig sparringsgruppen på debatmødet i Helle Hallen. Visionspolitikken på kultur-og fritidsområdet forventes færdig i løbet af sommeren.

”Det er vigtigt for Udvalget for Kultur og Fritid, at borgerne inddrages i arbejdet med visionspolitikken. Derfor ser jeg meget frem til debatmødet, og jeg håber på stort fremmøde. Det glæder mig, at Uffe Elbæk, der har haft en stor indflydelse på kulturen nationalt, har indvilliget i at deltage i mødet” slutter Lisbet Rosendahl, formand for Udvalget for Kultur og Fritid. 

Spørgsmål til arbejdet med den nye visionspolitik på kultur- og fritidsområdet kan rettes til formand for Udvalget for Kultur og Fritid, Lisbet Rosendahl (tlf.: 21 47 53 91, mail: liro@varde.dk) eller Kultur- og Fritidschef, Kirstine Gottlieb (tlf.: 79 94 79 49, mail: kigo@varde.dk)

Faktaboks om Uffe Elbæk:
Er født i den jyske by, Ry.
Valgt til Folketinget i 2011 for Radikale Venstre og var Kulturminister fra oktober 2011 og frem til december 2012. Uffe Elbæk har siddet i Årus Byråd fra 2011 til 2007.
Initiativtagerne til det kulturelle iværksættermiljø Frontløberne, kulturudvekslingsprojektet Next Stop Sovjet og uddannelsen KaosPiloterne.
Han har tidligere været formand for Kulturministeriets Udviklingsfond, direktør for den internationale sports- og menneskerettighedsbegivenhed World Outgames 2009 og i konsulentfirmaet Change the Game.
Uffe Elbæk var i november 2013 medstifter af partiet Alternativet.



Venlig hilsen

Bo Villumsen
Udviklingsmedarbejder


Ingen kommentarer:

Send en kommentar