Går det godt.

tirsdag den 17. juni 2014

Fodboldtur til Hameln i Tyskland for U12 & U13drenge i Pinsen.

Endelig blev det fredag den 6. juni, kl. 11.30 hvor 29 fodbolddrenge og 7 voksne fra HTS mødte op på Tistrup station. Målet var fodboldstævnet Rattenfänger Trophy  i Hameln ca. 45 km. sydvest for Hannover.

Kl. 12.00 kørte bussen med en flok forventningsfulde og spændte spillere. Vi kørte med Bingo-Rejser fra Bredebro derned, og var i Hameln kl. 19.15 på Albert-Einstein Schule. Her blev vi indkvarteret og fik aftensmad.

Lørdag skulle der så spilles fodbold, 4 kampe til hvert hold. Det ene spillede på ESV- Sportplatz og det andet spillede på TSV Klein Berkel. Godt vi havde bussen og Egon fragtede os rundt.
Det blev en varm omgang med ca. 29 grader, masser af sol og næsten ingen vind.
Denne dag blev det til 2 vundne, 1 uafgjort og 5 tabte kampe tilsammen.
Mellem kampene blev der drukket massere af vand og spist pastasalat, sportsboller og pizzasnegle mm. som vi havde med hjemmefra.
Om aftenen tog vi med bussen ned i Hameln's gågade, hvor der blev købt is og coca cola  i store mængder, og de voksne fik en dejlig kold øl. Kl.22.00 var der stadig 25 grader. Det var en super hyggelig aften, for både spillere og voksne.

Søndag morgen stod vi op kl. 7.00. For ude ventede der hvert hold 3 kampe. Igen spillede vi på forskellige Sortspladser, men de 2 sidste skulle vi spille samme sted på SG74-Sportanlage. Dagens udfald for de 2 hold endte med 3 vundne, 1 uafgjort og 2 tabte.
Det må man sige var godt gået, da der lige var skruet lidt mere op for varmen til ca. 32 grader. Slut resultat blev til en 15. og 19. plads til holdene. Også her havde vi forplejning med hjemmefra, hvilket var godt, da ikke alle var vilde, med den tyske mad.
Sidst på eftermiddagen var der afslapning og der var tid til at, se lidt af byen.
Om aftenen var der fælles hygge med hjemmebag, lidt fodbold i skolegården og så skulle der lige handles lidt snolder og sodavand til hjemturen, på den lokale tank.

Mandag gik turen så hjemad igen. Efter morgenmad, oprydning og værelses tjek kunne vi kl. 8.00 sætte os i bussen for, at køre mod Danmark igen.
Da vi nåede til Harrislee nær grænsen, holdte vi en velfortjent pause. Planen var nemlig en tur på Burger King, hvor der var en burger menu til alle, det gjorde lykke.
Kl. 15.15 nåede vi så til Tistrup igen og her blev vi modtaget af forældre, søskende og bedsteforældre. Godt trætte og med en fantastisk oplevelse rigere, blev der sagt farvel til hinanden.

Klik på billederne - Private fotos
Ingen kommentarer:

Send en kommentar