tirsdag den 8. april 2014

Håndbold - HTH U-14 drenge A..

HTH - IF, 92 Esbjerg 18 - 11 (10 – 7 )

Til dagens kamp var der afbud fra Mads Jeppesen og Jonas Burgdorf, så vi var kun lige 6 markspillere.
IF,92 Esbjerg, der er blevet bundhold i vores pulje, er her efter jul gået helt i stå, så for drengene var det vigtigt, at vi kunne holde dem fra at score, for så ville de hurtigt miste gejsten. IF-92 kom ellers foran 2-0 da HTH-drengene slet ikke kunne finde rytmen i de første 5 minutter, men stille og roligt kæmpede de sig op, så vi ved halvleg havde en fornemmelse af, at vi nok skulle køre endnu en sejr hjem, hvis vi fik lukket ned i vores højre forsvarsside, da vi havde givet dem alt for mange nemme mål herfra.
Vores målmand Rasmus Schrøder, der lige fik de sidste 5 minutter inden halvleg, fortsatte i 2. halvleg og han holdt buret rent de første 9 minutter, hvor kampen reelt blev afgjort.
Kampens helt store spiller var i dag Sune Spicker, der var en evig trussel med mange gode mål og gode assists.  Men hele holdet skal roses for at de blev ved med at løbe i hele kampen, til tider spillede flot angrebshåndbold og ikke mindst fik lukket godt af i forsvaret. Det opskruede tempo var nok også skyld i, at sejren ikke blev større i dag!
Drengene slutter på en flot 2. plads, som må siges at være godkendt, da de spillede sig op i A-rækken fra en 3. plads i B-rækken inden jul.
Holdet består af Rasmus Schrøder og Tim Koch i målet samt Sune Spicker, Sune Pallesen, Jesper Espensen, Jonas Burgdorf, Mads Jeppesen, Nikolaj Balling, Rasmus Dinesen og Mikkel Koch.