Går det godt.

torsdag den 24. april 2014

Smag for kunst og kulinariske nydelser..

Salen var fyldt godt op, da ”Smagsdommeraftenen” startede i Janus Bygningen onsdag aften den 23. april.

Efter en velkomst ved Marianne Christensen fra Janusforeningen og en forårsfællessang gik man i gang med aftenens første etape, som traditionen tro drejede sig om kunstnerisk kvalitet.

Det foregik som en censurering på Kunstnernes Sommerudstilling. Janus Bygningens kunstneriske leder, Bjarke Regn Svendsen, fortalte lidt generelt om den slags vurderinger, og derefter blev en række billeder bedømt i flere omgange af de tre etablerede billedkunstnere Jørn Houborg, Jens Chr. Jensen og Jan Torstenson. Der blev argumenteret for og imod, og man fandt frem til den endelige ”udstilling”. Dernæst skulle der vælges et plakatbillede, og endelig deltog publikum via afstemning aktivt i udvælgelsen af ”Årets kunstner”.

I aftenens anden afdeling kunne publikum også deltage aktivt som smagsdommere. Her blev der budt på en lang række lækre kulinariske smagsprøver fra følgende lokale leverandører: DagliBrugsen i Tistrup med en række kvalitetsvine, Tistrup Bageri med et rigt udvalg af brød, kager mm., slagteren fra Kvickly i Varde med udsøgte pølser og Tistrup Mejeri med deres fornemme oste.

Endelig kunne man gå på opdagelse i ”PT – Påskeudstillingen i Tistrup”, som dannede ramme om arrangementet.

Billeder kan ses på www.tistrupnews.dk


.

   Ingen kommentarer:

Send en kommentar