Går det godt.

mandag den 14. april 2014

Nu er det ved at være sidste frist for tilmelding til den censurerede Kunstnernes Sommerudstilling (KS)..


Hvis du gerne vil være med på en stor, landsdækkende censureret udstilling, så er det nu du skal gribe chancen. Kunstnernes Sommerudstilling (KS) i Janus Bygningen er en af de 4 årlige statsanerkendte censurerede udstillinger. Hertil kan alle, der arbejder med kunst, indsende værker til bedømmelse. Mange amatører har i tidens løb fået deres debut her, og det er også her nye talenter spottes. En lang række i dag kendte og etablerede kunstnere har deltaget på KS   

Alle kan sende ind
KS giver alle en mulighed for at indsende værker inden for kategorierne: Maleri, grafik, skulptur, kunsthåndværk/ tekstilkunst, fotografi/video og blandform.

Det giver point at være med
Deltagelse på KS giver point i forbindelse med optagelse i Billedkunstnernes Forbund.

Vurdering
Censorerne er anerkendte kunstnere, som vælges af tidligere deltagere på KS. Værkerne vurderes i år af billedkunstnerne Helle Bovbjerg, Eva Steen Christensen, Lisbeth Eugenie Christensen,  Pontus Kjerrman, Morten Schelde og Søren Taaning. Den seriøse og grundige vurdering strækker sig over flere dage.

Udstillingen
Udstillingen vises i alle Janus Bygningens udstillingslokaler. Ophængningen af de værker, der bliver antaget på udstillingen, ledes af et ophængningsudvalg valgt blandt censorerne. 

KS PRISEN og andre muligheder
En KS PRIS på 5000 kr. uddeles til en af udstillerne i forbindelse med ferniseringen. Modtageren udpeges af censorerne. Der er endvidere tradition for, at udvalgte deltagere på KS senere får tilbudt en separatudstilling i Janus Bygningen.

Sted, formidling og publikum
KS hører hjemme i kunstcenteret Janus Bygningen i Tistrup nord for Varde. Årets udstilling finder sted fra 14. juni til 10. august. I denne periode afholdes 2 rundvisninger ved erfarne formidlere. Dertil kommer som noget nyt 2 ’ARTIST TALK arrangementer’, hvor enkelte af de udstillende kunstnere får mulighed for at fortælle om deres værker i en direkte dialog med publikum.
Udstillingen besøges af publikum fra hele landet samt et stigende antal turister. Derfor vil der i år også være tilbud og opgaver for børn.
For mange er et besøg på KS en selvfølgelig del af sommerens kulturoplevelser.

Tilmelding
Tilmelding kan ske indtil den 12. maj 2014. Samt ved personlig indlevering den 18. og 19. maj.
1 anmeldelsesblanket koster 385 kr. og giver ret til at indsende 5 værker i samme kategori. Yderligere anmeldelsesblanketter i samme eller en anden kategori koster 250 kr.
Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til: amdh@janusbygningen.dk , tlf. 7529 9825 eller mobil 6165 9825.

Vedhæftede billeder viser glimt fra KS 13 og kan frit benyttes.


Med venlig hilsen

KUNSTNERNES SOMMERUDSTILLING
Janus Bygningen
Lærkevej 25, 6862 Tistrup, 7529 9825.Ingen kommentarer:

Send en kommentar