Går det godt.

tirsdag den 8. april 2014

Infernal spiller op for de unge i Hodde-Tistrup..

Ungdomsskolen står klar med en ”overbygning” til forårets og efterårets Beach Party. Arrangementet er for unge fra 8.-klasse, og det er alkoholfrit. Borgmester Erik Buhl glæder sig over, at kommunens unge sagtens kan more sig uden den klirrende lyd af flasker i baggrunden…

I årevis har duoen Infernal været et af de hotteste navne på den danske musikscene, og nu lægger de to pop- og diskomusikere, Lina Rafn og Paw Lagermann vejen forbi Hodde-Tistrup Hallen, hvor der venter kommunens unge fra 8.-klasse og opefter et brag af en oplevelse fredag den 25. april.
Samtidig får det lokale band ”Taste of Confusion” chancen for at vise, hvad de kan præstere. De skal nemlig stå for opvarmningen, og sådan en udfordring kan pynte gevaldigt på det musikalske CV, når gruppen senere skal lave aftaler om at optræde i andre musikalske sammenhænge.
- Arrangementet kalder vi ”Big Time”, og i hvert fald bliver det stort, forudser Jens Peter Olesen fra Ungdomsskolen i Varde.
- Det er første gang, vi prøver kræfter med et topnavn af Infernals dimensioner. De har i årevis været en eftertragtet duo, ligesom Lisa Rafns medvirken i X-Factor ikke har gjort interessen mindre.
- Koncerten bliver til i et samarbejde mellem Center for Sundhedsfremme, den kommunale Kultur- og Fritidsforvaltning, SSP-afdelingen og os selv.
- Desuden er der nogle offentlige midler involveret, og alt sammen gør det, at vi kan holde entreen helt nede på 80 kroner, fortsætter Jens Peter Olesen.
Han understreger, at arrangementet er alkoholfrit – præcis som det er tilfældet med de halvårlige Beach Parties. Det er bare ikke ensbetydende med, at der ikke kan være spændende drinks i glassene.

Professionelle drink-shakers
- Vi har allieret os med fire professionelle drink-shakere fra Yearhause Cocktail Bar – i Aarhus…, og de skal nok skal sørge for at servere noget spændende men promillefrit for de unge, mener Jens Peter Olesen.
Borgmester Erik Buhl hilser ungdomsskolens initiativ meget velkommen, og glæder sig især over, at de unge i Varde Kommune sagtens kan more sig uden alkohol.
- Vi har mange store og flotte musik-arrangementer rundt om i kommunen. Ungdomsskolens Beach Parties er gode alternativer til de fester og koncerter, der har en underliggende klang af klirrende flasker, men med Infernal-koncerten bliver alle sejl sat til, og det er bestemt et arrangement, der er med til at markedsføre fest- og musiktilbuddene i Varde Kommune, mener borgmesteren.
Og det har han ganske ret i, forudser Jens Peter Olesen.
- Et arrangement af Infernal-karat hverken kan eller skal holdes hemmeligt. Derfor forventer vi også, at unge fra nabokommunerne i en lind strøm vil sætte kurs mod Hodde-Tistrup Hallen – og de er velkomne, lover han.
- Vi vil gerne dele vores gode oplevelser med andre, og vi har masser af både forældre og andre frivillige, der holder et vågent øje med begivenhederne både ude og inde, så arrangementet foregår i trygge rammer, forsikrer han.


BILLEDTEKST:
Lisa Rafn og Paw Lagermann er på spil i Hodde-Tistrup Hallen fredag den 25. april. Tidligere var duoen en trio, da Søren Haahr gav sit musikalske besyv med. Han forlod dog bandet umiddelbart efter udsendelsen af debutalbummet ”Infernal Affairs”.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar