Går det godt.

søndag den 6. april 2014

Janus Bygningen - Stor interesse for den nye kunst på PT..

De mange fremmødte oplevede både foråret og stærke kunstneriske udsagn, da der lørdag den 5. april var fernisering på den traditionsrige påskeudstilling PT i Janus Bygningen. 

Omkring 120 mennesker var forsamlede, da Vestjysk Kunstforenings formand, Kirsten Juul-Andersen, bød velkommen til ferniseringen på PT 14 – Påskeudstillingen i Tistrup.

I sin åbningstale kom formand for udvalget for Kultur og Fritid i Varde kommune, Lisbeth Rosendahl, også ind på foråret, det nye og det spirende. Hun pegede bl.a. ud fra egne erfaringer på kunsten som en væsentlig og energigivende inspirationskilde. Oplevelser, der fører os videre.

Derefter blev de tilstedeværende kunstnere præsenteret. Det var Nanna Riis Andersen, Ann Lundén Jacoby, Jørgen Hansen, Jørgen Carlo Larsen, Tine Bay Lührssen og Anne Aarsland.

Et musikalsk indslag ved Kor U fra Musikkonservatoriet i Esbjerg vakte dernæst stort bifald. Numrene strakte sig fra afrikanske rytmer over bl.a. salmen ”Påskeblomst” til en meget humoristisk udgave af ”I skoven skulle være gilde”.

Som et ekstra oplivende element fulgte herefter overrækkelsen af 15.000 kr. fra Sydbank Sønderjyllands Fond til Janus Bygningen til brug for diverse formidlingsformål.

Derefter blev der budt på forfriskninger, og der var stor interesse for de mere eller mindre lettilgængelige værker på udstillingen. Oplevelser, der fører os videre.Billeder kan ses på www.tistrupnews.dk

Klik på billederne..
Ingen kommentarer:

Send en kommentar